Bližší info VMko+víkendovka Rtyně v Podkrkonoší 8.-9.2.2019

05.02.2019 18:44

Ahojky,

zde přikládáme bližší info k VMku a následné víkendovce, která bude již tento víkend! :)

Večer mladých:

Sraz - 18:15 na Stotince - viz mapka. (prosím, nechoďte po kolejích - vedle je cesta - viz mapka - z druhého směru pojede vlak) 
Konec - tak aby bylo možné stihnout vlak v 21:04 ze Rtyně. 
Na co se můžete těšit? :) - Hry, přednáška manželů Šimonových na téma vztahy, mše, přátelé, nové lidi a mnoho dalšího :)   Bude to trošku netradiční, ale o to zajímavější a určitě to bude stát za to:)

Přespávačka: 
S Maruškou Jirmanouvou také chystáme možnost přespání do soboty s programem navazujícím na páteční téma manželů Šimonových. Ale samozřejmě nás toho čeká mnohem více:) Noční akce/pohodička u filmu... (záleží co si zvolíte) Skvělý gurmánský zážitek, deskovky / bitvy s mečema / procházka / kytara / housle... a mnohem víc...

S sebou: pantofle!!! spacák, karimatku, ešus, lžíci, teplé oblečení, hyg. potřeby, 130kč 
Program bude ukončen tak, aby bylo možné stihnout vlak ve 17:05 ze Rtyně. 
Kdyby náhodou se však někomu nechtělo domů, tak je zde možnost strávit "neformální večer s kytarou, bez programu" a přespat i do neděle s odjezdem po mši svaté ve Rtyni 9:30.

Abychom mohli nakoupit dost jídla, tak nám, prosím, do čtvrtka do 20:00 dejte vědět kolik z Vás bude přespávat do soboty, nebo kdybyste chtěli zůstat i do neděle, na mail vikariatnachod@gmail.com, nebo můžete poslat zprávu na fb (rovnou si budete moct zvolit i jaký typ programu byste chtěli)

Těšíme se na Vás.

Káťa, Anežka, Michal, Maruška a JIrka+

PS: Posíláme mapu ke Statince

https://mapy.cz/s/3nKFk?fbclid=IwAR0fi4rj5ynI84wIrulXiBjPKajnwZyOv9q3eR5u-gAHCjpCPPuvckCzbzs

Novinky