CSM HK - pomoc do diskuzních skupinek

16.06.2022 11:28

Zdravím, 
jak už asi všichni víte, v létě se v Hradci Králové uskuteční Celostátní setkání mládeže. Z osobní zkušenosti mohu toto setkání skutečně doporučit. Je krásný zažít víru skutečně se spoustou mladých a vidět, že v tom nejsme sami. 
Ale aby se to mohlo uskutečnit, je potřeba i trochu lidí k dobrovolníkům na pomoc. Hledají se lidi do všech možných skupinek (https://celostatnisetkanimladeze.cz/index.php/tymy/).
Nejvíc akutní je teď asi sekce diskuzní skupinky, kde nás prosí o pomoc lidi z DCŽM Vesmír:
 

Vážení a milí!
Jménem celého Vesmíru (toho našeho malého i velkého) se na vás všechny obracím s prosbou.
Pořád se hledají animátoři diskusních skupin na Celostátní setkání mládeže do Hradce Králové a je jich žalostně málo (aktuálně se pohybujeme okolo 100 ze 300).
Proto prosím, přečtěte si a sdílejte, kde můžete (spolča, vikariáty, zkrátka kde se dá) dopis, který vám posílám v příloze od koordinátorů diskusních skupin, tam je všechno výborně popsané, tady bych se zbytečně rozkecávala.
Pokud se animátoři nenajdou do 15.července, budou se muset diskuzní skupinky zrušit a sami víme, jak hodnotné sdílení ve skupinách je.
Pokud už jste na CSM přihlášeni, ale rádi byste se zapojili, napište na diskuzniskupinkycsm@gmail.com a rádi vám pomohou a nasměrují. Případné dotazy ohledně CSM směřujte na info@celostatnisetkanimladeze.cz
Věřím, že společnými silami dokážeme organizátorům pomoci, aby jejich nelehká práce a spousta času nepřišla nazmar. Předem ze srdce velký dík všem, kdo se zapojíte. 
Za celý Vesmír a přípravný tým CSM HK
Klárka Petrová

Dopis animátorům skupin.pdf (702102)

Novinky

09.04.2024 19:02
02.04.2024 18:25
07.02.2024 22:05
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>