Kurz Samuel 2022-2023

17.08.2022 21:42
Ahoj,
 
měl bych pro Vás jednu nabídku, no spíš takovou náročnější duchovní výzvu. Absolvoval jsem první ročník kurzu Samuel v Královehradecké diecézi. Od října se chystá další ročník kurzu. Moc bych Vám jej chtěl doporučit, kteří hledáte své místo v životě, anebo si chcete prohloubit vztah s naším Pánem a naslouchat mu v každodenních situacích. 
 
Pro představu Vás čeká každodenní rozjímání Božího slova a jednou měsíčně odpolední setkání v Pardubicích, kde budete moci vše sdílet - radosti, ale i těžkosti (no možná ty víc), avšak o to víc budete zažívat povzbuzení k vytrvání. Součástí každého setkání je tematicky zaměřená přednáška a adorace. Na závěr kurzu Vás čeká pouť a exercicie. 
 
Byla to jízda, která ale stála za to, všichni jsme vytrvali a kurz dokončili. A plody to každému přineslo. Někdo řekl ANO Pánu k zasvěcenému životu, někdo našel svou lásku, někdo si uvědomil, že bez Pána život žít nelze, někdo zjistil, že svůj čas věnuje naprosto nedůležitým věcem, atp. Pro každého z nás připravil Pán jedinečnou cestu a pomohl nám nasměrovat náš život. 
 
Kurz vedou úžasní lidé, se kterými se budete cítit naprosto v Boží náruči. Těší se na Vás sr. Olga Zelená SSJ, o. Jan Uhlíř a o. Jan Linhart.
 
Dost psaní, Duch Svatý již promluví přesně k tomu, ke komu potřebuje, podobně jako to bylo u mě :) 
Pokud by Vás nabídka zaujala, a máte nějaké otázky, určitě se ozvěte a můžeme jej i osobně probrat. 
 
Užívejte léto! :)
Jindra
 

Novinky

09.04.2024 19:02
02.04.2024 18:25
07.02.2024 22:05
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>