Proč věřit v Boha a nejen v něco nad námi & Vikariátní tančírna - FOTO

17.10.2023 15:48

Ahooj ahooj,
rádi bychom v tomhle příspěvku zavzpomínali na vikariátko a tančírnu a poděkovali všem, kteří se podíleli na přípravě.

  • Byla to historicky největší vikariátní akce! Téma odstartoval Jan Pecháček a naše myšlenky jsme posdíleli v diskuzních skupinkách. Za úžasnej oběd moc děkujeme našim kuchařům Míša Čuhaničová & Kuba Čuhanič opravdu nám to moc pomohlo a bylo to výborný! 
  • Odpoledne jsme měli procházku se zamyšlením, kterou jsme zakončili adorací v kostele. Děkujeme všem členům chválicí skupinky Alexandr Hejna složené na místě, byli jste skvělí! Potom už jsme se rozdělili a probíhal taneční workshop pod vedením našich tanečních mistrů Adéla Středová a Denis Hejna. A ti, co už tančit uměli nám pomohli s chystáním rautu a tělocvičny. Moc díky za to, bez vás bychom to opravdu nezvládli!  Někteří byli v tělocvičně dokonce místo odpoledního bloku, aby se vše stihlo díky moc Jan Vlček Jindra Řezníček…
  • Noo a večer jsme zahájili tančírnu. Tančili jsme nějaké hromadné tance pod vedením Michal Matyska & Doubrav Cuket a samozřejmě i párové a nějaké srandy. Děkujeme moc i Kateřina Vydláková & Ondřej Nekvinda, kteří si pro nás připravili taneční soutěže a provedli nás celým večerem. Děkujeme i klukům z Nováče Vojtěch Čížek, Vojtěch Martinů, Matouš Burda  za svozové autobusy.

Vzpomínky v podobě fotek nafotila naše Františka Pospíšilová a moc děkujeme i všem pomocníkům, kteří pomáhali fotit. Díky vám se k zážitkům můžeme vracet a máme je zvěčněné.
Byla to opravdu jízda a program celého dne byl fakt nabitý.
Fotkyyyy ZDE
Děkujeme vám všem, tohle společenství tvoříme spolu a my jsme fakt moc rádi, že na akce jezdíte. Věříme, že přátelství, co mezi sebou máme jsou obrazem Boží lásky a zázraků.
Těšíme se na všechno, co ještě společně zažijeme.
Vaši VIKARIÁTOtvůrci

 

Může jít o obrázek 13 lidí

Novinky

09.04.2024 19:02
02.04.2024 18:25
07.02.2024 22:05
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>