Proti proudu - Večer mladých s možností přespání

29.09.2021 20:41

Proti proudu!

Jednou za mnou přišel kamarád, že jdeme vykrást hotel. Já na něj, že jako nejdu, poněvadž vopravdu normálně nekradu... A tak jsem byl mezi kamarádima za hlupáka... Nemáte někdo taky podobný zkušenosti, že jste si stáli za hodnotama kterým věříte nehledně na tom co si o vás myslí ostatní? Necítíte se někdy docela zvláštně když se o vás lidi dozví, že jste věřící? (Třebas kamarádi ze třídy, z kroužku) Jaký to je jít proti proudu?

V sobotu 9.10. se uskuteční na tohle téma vikariátko v Červeném Kostelci. Co na vás čeká?:
Téma "Proti proudu!" od Filipa Duška a dalších, popovídání s kamarádima, možnost volby: obří akční hra po městě / pohodový klábosivý večer s kamarády, modlitba, ale taky skvělá možnost se poznat s lidmi z Kostelce! Na své si přijdou všechny věkové kategorie

Jak to bude probíhat?
Sraz v sobotu v 17:00 na faře v Červeném Kostelci. Oficiální konec v sobotu ve 22:00 na stejném místě (Je tu ale i skvělá možnost si vše prodloužit a užít si společný večer s přespáním - pravděpodobně na Háčku s kytarama, deskovkama, s povídáním do noci - a společně jít pak ráno na mši svatou  )

Všichni budeme sebou potřebovat:
Svačinu na sobotní večer (nebo nějaké třebas sušenky do placu), lahev na pití a "Covid záležitost" - (tj: 180 dní od covidu, průkaz o očkování, oficiální antigenní test max 3 dny starý, PCR test 7 dní max starý, či 25kč na test na místě)

Vy co budete chtít přespávat pak přibalte spacák, karimatku, polštářek, hygienické potřeby, osobní léky, 30kč na spaní, kytaru/oblíbenou hru. (Hlavně se nebojte, bude to sranda! ) 

V případě dotazů pište!

Moc se na Vás všechny těšíme!

Michal, Káťa, Filip a vaši VikariátoTvůrci ;)

Za leták děkujeme Danovi Ježkovi! 

Novinky

09.04.2024 19:02
02.04.2024 18:25
07.02.2024 22:05
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>