Vikariátní plavba 19.6.2021

15.06.2021 20:34

Pojeďte s námi vyrazit na lodích z České Skalice do Jaroměře!
 

Letošní rok je za náma a nás čeká poslední vikariátní akce tohoto roku. 19. 6. se sejdeme v České Skalici a na pronajatých raftech/kánoích vyrazíme do Jaroměře.

Čekají vás hry, duchovní zamyšlení, kamarádi, příroda, zážitky z řeky a mnohem mnohem víc!

  • Sraz: 9:15 na místě patrném z mapy: https://mapy.cz/s/rodefolela (čas stanoven tak aby šlo přijet vlakem v 8:28 a dojít)
  • Konec: 16:30 - ještě upřesníme kde přesně - půjde stihnout vlak 17:18
  • Co sebou? Náhradní oblečení, ručník, croxy (či jiné boty do vody), svačinu, pití, osobní léky, 200kč (půjčovné lodí).
  • Registrace na akci: Na tuto akci je potřeba abyste se zaregistrovali tím, že vyplníte tento dotazník do středy 16. 6. 2021 - do 20:00 https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfadV7wP8n.../viewform...  
  • Bezpečnostní podmínky: V ceně, co se platí, je půjčení vest, které budeme mít stále na sobě. Doporučujeme vzít s sebou helmy.

Nebezpečné jezy budeme, bez diskuzí, "přenášet" - zvlášť ten v Říkově...
Na akci bude několik dospělých.

Akce se bude konat pouze za dodržování, v termínu akce aktuálních, pandemických pravidel. Tj. možné, že se bude potřeba negativní test, který případně prodraží akci o 20kč (těm kteří nebudou mít test zajištěný jinak). O tom všem Vás ale budeme informovat.
Pro bližší informace sledujte událost na fb -> https://fb.me/e/2rFnxfFS4
 

DOPLŇUJÍCÍ OTÁZKY:

Jak to bude s úložným prostorem?
Každá loď bude mít svůj barel, kam si může uložit nejcenější věci aby se při případném vykoupání nenamočily + koupíme velké pytle, které stáhneme skapásky a izolepou. I tak se ale snažte toho brát co nejméně. :-)

Jak to bude se závěrem v Jaroměři?
Povedlo se domluvit, že přistaneme co nejblíž vlaku - tj, že to bude fakt jen pár metrů pak na vlak domů. Pokud pro vás někdo přijede kočárem, tak budeme končit na místech vyznačených na mapě: https://mapy.cz/s/fefejedano

Co když se po koroně úplně necítím na promenádu v plavkách? Neměj strach, budeš mít na sobě vestu, a pod ní určitě tričko, který Tě chrání, že si nespálíš ramena ani krk. Stejně tak je fajn mít kraťasy na sobě (večer nebudou bolet stehna). Ale je to na vás :-)

Co když bude pršet, zmoknu?
Zmokneš :D... Můžeš sebou přibalit pláštěnku. Pokud by přišla obří, rychlá, červnová bouřka, tak na tu budeme mít sebou plachtu, pod kterou se schováme :-)

A to jako celý den budu pádlovat? :O
Tak trochu... :D, ale krom toho tu budou připraveny i další programy, hry, zamyšlení a tak. Máte se na co těšit! Pořádně si to užijeme! :-)

Kdyby vás kohokoliv, cokoliv k tomu napadlo, tak pište či volejte 

Všichni jste moc zváni! Těšíme se na Vás!

Může jít o obrázek text, kde se píše NALODENI: Česká Skalice 9:15 LODNÍ LÍSTEK 19. 6. 2021 VYLODENI: Jaromer 16:30 VÉKPOSÁDKY 14+ PLAVIDLO: Raft/Kánoe CENA PLAVBY: 200 Kč (zapujčeni: plavidlo, pádla, vesta) Vikariatni plavba KAPITÁN: Michal Matyska (tel.: 776 132 288) SPOLEČNOST: Vikariát Náchod PROGRAM: Zamyšleni, hry zábava, den ve vestách ZAVAZADLO: Helma (doporučujeme), svačina, pití, náhradni oblečeni, ručnik, boty do vody (napr. crocs), osobni léky www.vikariatrnachod.webnode.cz Facebook Vikariát Náchod

 

Novinky

09.04.2024 19:02
02.04.2024 18:25
07.02.2024 22:05
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>